Dette er starten på et nyt koncept, som i sin enkelthed går ud på at jeg én til to gange om måneden vil fremvise en andens ønsker. Dette kan være alt fra, venner, veninder, familie, andre bloggere, osv. Jeg håber I finder konceptet interessant! I denne måned er det min veninde, Rikke, som fremviser sine ønsker.

Lad mig endelig høre, hvad I synes!

Rikke er 21 år gammel, bosat i Fredericia sammen med hendes kæreste og har lige færdiggjort to sabbatår, da hun efter sommerferien starter på SDU og skal læse idræt og sundhed. Rikke og jeg mødtes igennem vores kærester, som er rigtig gode venner. Den dag i dag er Rikke og jeg blevet rigtig gode veninder og kender hinanden på godt og ondt. Se nedenfor hvad Rikke har af augustønsker.

1/ Kenzo sweater - Jeg har længe kigget på Kenzosweateren, men må indse, at den må forblive i tankerne lidt endnu. Jeg har pt. lidt vigtigere ting, som jeg i stedet på prioritere mine penge på, desværre.

2/ Rustik vinhylde - Denne vinhylde fra Rustik har været på ønskelisten i et årstid nu og faktisk er det også planen, at købe den inden længe. Den passer super godt ind i vores indretning, da vores spise- og sofabord er meget lig stilmæssigt.

3/ By Bram armbånd - Så fint armbånd, der ville bryde den sorte beklædning.

4/ Micheal Kors taske - Denne smukke taske opdagede jeg i Seattle under dette års sommerferie og jeg har været forelsket lige siden. Den er lækker - både på udseende, men også kvalitetsmæssigt. Derudover kan den rumme det meste, hvilket gør man kan bruge den på alle tidspunkter.

5/ Aspics sneakers - Jeg skal læse idræt og sundhed fra d. 1. september og skal derfor ud og investere i et par nye lækre løbesko, her er disse fra Asics oplagte!

6/ Hammershøi bestik - Bestikket fra Hammershøi er så klassisk og elegant, jeg har kigget på det op til flere gange og har en lille drøm om at det en dag, vil ligge og pynte på vores spisebord.

7/ Puma sneakers - Disse Puma sneakers har jeg været på udkig efter længe. Jeg kiggede efter dem i Seattle, men måtte til sidst opgive. Jeg er specielt vild med sløjfen, som gør, at de skiller sig lidt ud af mængden.

8/ H&M nederdel - Skøn nederdel fra H&M, som jeg for nyligt opdagede. Overvej dem med Kenzosweateren og de hvide Puma sneakers til efteråret, årh.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Contact: byannesophie@hotmail.com