Contains affiliate links

Så er det tid til anden omgang af monthly wishes. I denne omgang er det min veninde Laura, som fremviser sine ønsker. Laura er 21 år gammel og har pt. sabbatår, hvor hun har brugt 4 måneder på at rejse og nu tilbringer hun sin tid i en børnehave som vikar. Jeg kender Laura helt tilbage fra børnehaven, hvor vi startede sammen og siden har vi fulgtes ad til i dag. Se nedenfor hvad Lauras ønsker er i denne måned.

1/ RAIINE x hjerteforeningen t-shirt - Raiine har simpelthen lavet de fineste statement T-shirts, jeg er vild med de super fede prints, men også budskabet om kampen mod hjerte-kar-sygdomme hos kvinder.

2/ Jimmy Choo bag - Denne smukke taske har jeg længe gået og sukket over. Den ville være perfekt både til en festlig anledning, samt fungere til et casual hverdagslook. Dog må jeg nok indse, at pengene ikke lige er til det pt.

3/ Weekday sunglasses - Weekday har lavet nogle rigtig lækre solbriller, som jeg er vilde med, dermed koster de næsten ingen penge, win win.

4/ Cartel chair - Den klassiske Ghost stol fra Kartell designet af Philippe Starck har stået på min ønskeliste I årevis og må indrømme, at det gør den I høj grad stadigvæk.

5/ Wassily chair - Denne lækre stol har mine forældre eget i årevis, hvilket nok kun har gjort ønsket større. Mon de opdager, hvis jeg snupper dem når jeg flytter?

6/ RAIINE jacket - Jeg har længe kigget på denne lækre denim jakke fra Raiine og trods prisen, må jeg stadigvæk bare eje den, årh.

7/ New Balance sneakers - Disse lækre sneakers har jeg været på udkig efter længe og de ender nok snart med at være en del af min skosamling.

8/ House Doctor lamp - Lampen fra House Doctor er et must i min kommende lejlighed og har stået på ønskelisten i snart et års tid nu.

9/ Au Maison trolley - Dette skønne barbord er simpelthen så fint og bliver forhåbentlig snart en del af min kommende bolig.

10/ Lovestories bathing suit - Denne fine leopardbadedragt er perfekt til et dyp i poolen eller en tur på stranden og jeg ville ikke have noget imod, at iføre mig denne snarest muligt, så længe vejret er efter det.

11/ Jane Kønig earrings - Så fine øreringe, jeg længe har ville have I min smykkesamling.


Se forrige ønskelister, Rikke M.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Contact: byannesophie@hotmail.com