Camel jumpsuit

Glittery

Zara Jeans, H&M t-shirt (herreafdelingen), BYIC taske, Nelly bælte (HER), Nelly sneakers (HER)

Hey girls! Ovenfor ser I dagens outfit, hvor jeg blandt andet er iført mine nye bukser og glimmerbælte. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har eget et par cowboybukser. Egentlig har jeg i mange år bevidst undgået netop denne beklædningsdel, da jeg oftest har følt en form for utilpashed, så snart jeg hoppede i et par. Det har jeg besluttet mig for, at lave om på og derfor så jeg ingen anden udvej end at købe disse med hjem i går, da jeg faldt over dem under et besøg i Zara. Glimmerbæltet modtog jeg forleden i en bestilling fra Nelly, måske husker I fra dette indlæg – er det ikke cool? Jeg selv, har i hvert fald optur over det, specielt i sammensætning med den lyse cowboybuks!

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Camel jumpsuit