Mit univers

10 hurtige

Til de nye og nysgerrige herinde, har jeg samlet 10 facts, som giver jeg muligheden for at komme lidt tættere på og lære mig bedre at kende. Gengangerne skal selvfølgelig også være velkommen til at snage lidt, måske der var noget, du ikke vidste?

1/ Jeg er født i Kolding, men har tilbragt de fleste år af mit liv i det fynske. Først for knap tre et halvt år siden, valgte jeg at flytte tilbage og har siden været bosat i Fredericia, henholdsvis hos min mor og nu i egen lejlighed de seneste to år.

2/ Jeg har absolut ingen tålmodighed, som i overhovedet ikke. Jeg er enormt dårlig til at slå koldt vand i blodet og tælle til ti, fremfor at hidse mig op over et eller andet latterligt, for derefter, at sige undskyld, jeg overreagerednok lige der. Virkelig øv, men til trods for hvor meget jeg ville ønske dette ikke var tilfældet, har jeg med tiden lært at leve med det – ligeledes har mine medmennesker.. (smil på læben)

3/ Jeg elsker at danse og har altid gjort det – ude, hjemme, uanset hvor jeg befandt mig. Dog har jeg med tiden indskrænket det mest til i byen, hvor jeg oftest i dag tager en svingom med mine veninder. Da jeg var yngre underholdte jeg gerne både til fødselsdage og familiefester sammen min søster, der var knap så glad for at indlede et arrangement med danseshow til Arabiens Drøm.

4/ Jeg kan minus se uden mine kontaktlinser. Dette er oftest en ting, der kommer en del bag på de fleste mennesker, da jeg ikke ejer et par briller og man jo derfor ikke ser det ved første øjekast. Faktisk er jeg så svagtseende, at jeg under min gymnasietid, var nødsaget til at tage en uges fri, grundet øjenbetændelse og jo derfor ikke kunne bære linser. Har jeg lært af det og erhvervet mig et par briller efterfølgende? Et pinligt nej, herfra.

5/ Jeg har en kæmpe fobi for edderkopper, sådan virkelig. Årh, bare tanken.. Lad os bare tage den næste!

6/ Jeg er et ordensmenneske, med stort O! Faktisk så meget at jeg finder det afstressende og til tider, mediterende, at gøre rent. Det skal dog lige nævnes, at dette primært gælder min egen lejlighed. Jeg er ikke hende rengøringsfreaken, som så snart jeg ser en plet på køkkenbordet i min venindes hjem, straks hiver alt ud fra skabene og svinger karkludene i hvert et hjørne.

7/ Jeg er et kæmpe madøre og har altid elsket at lave, samt spise mad! Jeg har brugt utallige timer i køkkenet sammen med min mor, som siden barns ben har lært mig, at sætte pris på madkundskaben og dens egenskaber.

8/ Jeg keder mig helt sindssygt i mit eget selskab, i hvert fald ligeså snart der er gået en halv time. Virkelig en dårlig egenskab, og nok noget af det ved mig selv, som jeg ville ønske var anderledes. Som min mor siger: ”du er og har altid været et flokdyr” og hun har så evigt ret. Jeg ville ønske, jeg værdsatte aleneaftner og måske endda til tider valgte at prioritere dem, i hvert fald, så bare lære det med tiden! Kom endelig med tips og tricks, hvis du skulle sidde inde med en kur. (spøg til side)

9/ Jeg elsker at tegne og kan bruge uendelige timer med blot en blyant og papir.

10/ Jeg har altid været utrolig anti-sportslig, hvis det så overhovedet er et ord. Mit absolut hadefag i folkeskolen var idræt. De der bare tærer i en gymnastikhal og så lige for at nævne intervalløb på sportsbanen i pis regnvejr, ej ellers tak. Faktisk var jeg så skræmt, at da jeg skulle vælge gymnasium, slet ikke lod tvivlen komme mig til gode – jeg skulle på HHX! Der slap jeg da i hvert fald for, at kaste mig sidelæns over diverse overliggere i stangspring eller blive sidstvalgt i det obligatoriske rundbold. Sidenhen har jeg egentlig holdt mig forholdsvis langt væk fra dette fag med undtagelse af et par indmeldelser i FitnessWorld, som så aldrig heller har vist sig at blive en succes.

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit univers