Jacket MDK T-shirt Envii Skirt Rue De Femme Sneakers New Balance Bag BYIC

Jeg tilbragte i går det meste af dagen på kontoret, så ærgerligt da vejret var helt fantastisk. Dog nåede jeg kort at nyde vejret over et glas vin sen eftermiddag med en veninde. Aftenen gik med Carl, spaghetti bolognese, kaffe og en gammel barndomsveninde, alt i alt, en skøn dag. Ovenfor ser i gårsdagens outfit, hvor jeg blandt andet var iført mine nye sneakers - jeg er så glad for dem!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Carl

Som nævnt i et tidligere indlæg, udvider vi familien med denne lille skønne fyr, Carl. Egentlig ville jeg bare kort introducere ham, så ingen dybere mening med dette indlæg. Han er en fransk bulldog og bor fast hos min mor, men vil i fremtiden blive en stor del af min kærestes og mit hjem også. Han kom hjem i går og har allerede fået en stor plads i hjertet, det er utroligt hvad sådan et lille væsen kan betyde.

Følg med på instagram og snapchat (byannesophie), hvor der jævnligt vil blive opdateret.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Vi går sensommeren i møde, hvilket betyder længere klæder for mange af os, dog behøver vi ikke heeelt at pakke sommerstængerene væk endnu, synes jeg. Har du endnu ikke investeret i denne sommers mest flatterende nederdel, nemlig slå-om nederdelen, så kan du stadig nå det. Jeg har ovenfor samlet 8 af slagsen, nogle lidt længere end andre, så de stadig er anvendelige, når vi når lidt længere hen.

Min favorit er nr. 2 fra Zara, som jeg kraftigt overvejer at bestille hjem. Jeg ville style den med lyse sneakers og en printet t-shirt. Har I en favorit?


Likes

Comments

Contact: byannesophie@hotmail.com