Dress PIECES Bag Norr By Erbs Sunglasses Dolce & Gabbana

Gårsdagens outfit bestod af ovenstående. Dagen brugte jeg sammen med min veninde, Rikke, som netop er hjemvendt efter en lille måneds tid i USA. Vi lavede frokost, drak kaffe og hyggede, for senere at mødes sammen med to andre veninder til pizza og drinks. Alt i alt en dejlig aften!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Instagram optræder efterhånden som et af de største sociale medier og har på mange måder overtaget førstepladsen som den største inspirationskilde indenfor, ja alt. Mest af alt er det, det visuelle, som spiller den største rolle på Instagram, hvilket gør det muligt for alle, at følge med, da man kun skal tage stilling til hvad man ser. Personligt benytter jeg mediet utroligt meget og kan altid finde inspiration, enten i den ene eller anden grad. Morgen, middag eller aften - uanset hvilket tidspunkt, er der altid opdaterede posts. Jeg har nedenfor samlet tre af mine yndlingsprofiler og forklaret hvorfor netop disse skiller sig ud.


@NEGIN_MIRSALEHI

Jeg har fulgt Negin i evigheder efterhånden og hun formår kun at blive mere og mere inspirerende! Udover at være sindssygt smuk på alle fronter og have fantastisk stil, har Negin lanceret sin egen hårserie, ved navnet Gisou, som indtil videre består af tre forskellige hårprodukter. Derudover startede hun på youtube for et lille års tid siden, hvor hun ugentligt vlogger, fra hvorend i verdenen hun befinder sig sammen med hendes kæreste, der også fungerer som hendes businesspartner. I kan finde hendes youtubekanal her.


@SOPHIAROE

Next up er skønne Sophia. Sophia er den type, som kan iføre sig hvad som helst og stadig få det til at se lækkert og sofistikeret ud. Ifølge mig, har hun nok en af de mest gennemførte fashionable Instagram profiler her i Danmark. Hendes feed er fuldstændig perfekt. Sophias stil tiltaler mig 100%. Den er basic med et twist og så har hun virkelig et øje for sammensætning og detaljer, hvilket man også kan se, hvis man følger hendes blog.


@JOSEFINEHJ

Med sine knap 250k følgere på Instagram, er Josefine en af vores store danske instagrammere. Og det er ikke uden grund, hun gør det nemlig sindssygt godt. Josefines instagram afspejler sol, sommer og lækre stænger. Hendes univers er enormt fangende og kan få alle til, at længes efter de varme stråler og havets kølige skyl. Hun udviser enorm skøn- og ydmyghed, trods hendes letpåklædelige krop, som fremtræder på mange af billederne. Klart et besøg værd, hvis du ikke allerede er følger.


Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg har pt. øje på denne smukke nederdel fra Ganni, årh den er fin - men 2.500kr.?? Det er der desværre ikke plads i budgettet til.
Gestuz har lavet et billigere alternativ til 900kr., find den her.

Var nederdelen i min besiddelse, ville jeg style den flæsede nederdel med en printet t-shirt, hvide sneakers (som jeg i øvrigt også er helt pjattet med), solbriller i håret og tasken hængende tilpas tilfældigt over skulderen.

Likes

Comments

Skirt Zara T-shirt Gestuz Sneakers Bershka Bag Norr By Erbs

Jeg er i dag iført ovenstående - egentlig er vejret overhovedet ikke til bare ben for tiden, men solen stod højt til morges, så jeg tænkte, hvorfor ikke? Please, kom med noget godt vejr snart!

Jeg har tilbragt min dag på kontoret, på nær lige en tur til Billund for at smide min mor, to søstre og bror afsted mod Mallorca, hvor de skal tilbringe den næste uge. Nu vil jeg svinge støvsugeren og skiftesengetøj, (for lige at referere til et af mine seneste indlæg nr. 4) og derefter vil jeg gå i gang med lidt madlavning - menuen står på wok i aften.

Likes

Comments

Contact: byannesophie@hotmail.com